TOBB 80.Genel Kurulu Gerçekleştiriliyor.

15 Mayıs 2024, 21:36

Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve odamız genel sekreteri Alper Saygılı; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin iki gün sürecek olan genel kurul programının ilk gününde Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da gerçekleştirilen resepsiyona katılım sağladılar.

Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da gerçekleştirilen resepsiyonda Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, TOBB Genel Kurulunu ziyarete gelen CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Zile TSO Yönetim Kurulu eski Başkanı Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın ve genel kurula katılan diğer oda/borsa başkanları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundular.