TURGİAD Yönetimi Odamızı Ziyaret Etti…

25 Nisan 2024, 17:58

Turhal Genç İş İnsanları Derneği (TURGİAD) Yönetimi, odamızı ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Meclis Üyelerimiz Emre Oruç ve Arif Ayan tarafından misafir edilen, Dernek Başkanı Sezer Başkara, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil İbrahim Karabağ, Kadir Solmaz, Furkan Gökçe ve Semih Başkara’dan oluşan heyet  derneklerinin kuruluş amaçları, yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Ziyaretleri için Dernek Başkanı Sezer Başkara ve yönetimine teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, demokrasilerde sivil toplum kuruluşlarının önemli bir işlevi ve sorumluluğu olduğunu ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret, dilek ve temenniler ile son buldu.