Odamız Yönetimi Turhal Belediye Başkanı M.Erdem Ural’a Nezaket Ziyareti Gerçekleştirdi.

25 Nisan 2024, 14:09

Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten beraberlerinde Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde Turhal Belediye Başkanı seçilen M.Erdem Ural'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Turhal Belediye Başkanı M.Erdem Ural'a görevinde başarılar dilediler.

Turhal Belediye Başkanı odamız yönetimine gerçekleştirdiklen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret sonuna, Meclis Başkanımız Osman Atılgan ve Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından basımı gerçekleştirilen “Cihan Harbi’nde Türkler 1914-1918” kitabını hediye etti.