Turhal Vergi Dairesi’ nden Odamıza Ziyaret…

28 Şubat 2024, 14:58

Turhal Vergi Dairesi Müdürü Hilmi Akbaş, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Metin Demirbaş ile birlikte 35. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Vergi Haftası'nın önemine değinen Turhal Vergi Dairesi Müdürü Hilmi Akbaş, hafta vesilesiyle odamızı ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Turhal Vergi Dairesi Müdürü Hilmi Akbaş, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Metin Demirbaş nezdinde bütün kurum çalışanlarının Vergi Haftası'nı kutladı.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret, dilek ve temenniler son buldu.