Oda Başkanlarından Esnaf Ziyareti…




27 Şubat 2024, 20:43

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK)’e bağlı Esnaf ve sanatkârlar meslek kuruluşlarının oda başkanları ile birlikte ilçemizde faaliyetlerini yürütmekte olan esnaflarımıza ve odamız üyesi firmalara ortak ziyaretler gerçekleştirdiler.

Ziyaretlerde, üyelerimize ve esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlı günler dileyen oda başkanları esnafların sorun ve sıkıntılarını da dinleyerek konukseverlikleri için kendilerine teşekkür ettiler.

İlçemizde ki ziyaretlerin adından Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Yönetim Kurulu Üyemiz Ali İhsan Ayan ile birlikte Pazar ilçesinde de ziyaretler gerçekleştirdiler. Pazar ilçesi ziyareti kapsamında Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ali İhsan Ayan odamız üyesi Kılıç Ayakkabı Saya Dikim Fabrikasını ziyaret ettiler. Ziyarette, firma yetkilisi Rıdvan Kılıç’tan bilgiler alan Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ali İhsan Ayan sektöre dair istişarelerde bulundular.