GENÇ GİRİŞİMCİLER’DEN ODAMIZA ZİYARET...

17 Kasım 2024, 17:13

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Tokat İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten'i ziyaret ettiler.

Tokat İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Fikret Ayvaz, beraberinde İl İcra Komitesi üyeleri Furkan Ahmet Gezgin, Ahmet Nurol Balcı, Ahmet Hakan Bekdemir, Emre Özer,  Mustafa Kazankaya, Çağrı Şenkul, Hakan Pekduru, Nihat Eryılmaz ve İlteriş Berker Koraş ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten'e nezaket ziyaretinde bulundular.

Tokat İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyelerini, makamında ağırlayan Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kurul üyelerine çalışmalarında başarılar diledi ve yapacakları çalışmalarda her zaman yanlarında olacaklarının altını çizdi.

Karşılıklı görüş alışverişi devam eden ziyaret, dilek ve temenniler son buldu.