Kadir Geceniz Mübarek Olsun!




17 Nisan 2023, 13:47

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, manevi haz ve coşkunun doruğa ulaştığı Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirten Ayten mesajında:

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, manevi haz ve coşkunun doruğa ulaştığı Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kalplerimizin arınması, gönül dünyamızın aydınlanması ve manevi huzurun artması için bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni büyük bir fırsat bilmeli, ilahi rızayı kazanmak için gayret göstermeliyiz. Toplumumuzda var olan birlik ve beraberliğin, yardımlaşmanın ve dayanışmanın daha da artması için bu mübarek gecede de yüce Allah’a dua etmeli, kin ve düşmanlığın yerine sevgi ve saygıyı hâkim kılarak kardeşlik duygularımızı pekiştirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, idrak ettiğimiz bu gecenin Aziz Milletimize, İslam Âlemine ve bütün insanlığa iyilikler, güzellikler ve hayırlar getirmesini temenni ediyor, Cenab-ı Allah’tan hepimizi sağlık, huzur ve güven içerisinde Ramazan Bayramı’na eriştirmesini niyaz ediyorum.

Kadir geceniz mübarek olsun.”ifadelerine yer verdi.