Geçmiş olsun TÜRKİYE!




06 Şubat 2023, 11:25

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde saat:04.17’de meydana gelen ve çok sayıda şehrimizi etkileyen 7,4 şiddetindeki deprem sonrası taziye ve geçmiş olsun mesajı yayımladı.

            Ayten mesajında:

            “Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremde yaralı ve can kayıplarımızın olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Bu felaketi en az hasarla atlatmak için dua ediyoruz.

            Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz, yaralarımızı saracağımız bir gündeyiz. Bu zor süreçte dayanışma içinde olacağız, birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı inşallah hep beraber saracağız. İş dünyası olarak dün olduğu gibi bugün de milletimizin, devletimizin yanında olacağız.

Ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet; yurttaşlarımızın ailelerine, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”ifadelerine yer verdi.