Tokat Defterdarı Aliaddin Karpınar Odamızı Ziyaret Etti…

19 Ocak 2023, 13:51

Tokat Defterdarı Aliaddin Karpınar, beraberinde Tokat Vergi Dairesi Müdürü Ömer Yılmaz, Turhal Vergi Dairesi Müdürü Hilmi Akbaş, İlçe Mal Müdürü İdris Polat ve Müdür  yardımcıları ile birlikte odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e görevinde başarılar dilediler.

Meclis Başkanımız Osman Atılgan ile Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin de hazır bulunduğu ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Tokat Defterdarı Aliaddin Karpınar, Tokat Vergi Dairesi Müdürü Ömer Yılmaz, Turhal Vergi Dairesi Müdürü Hilmi Akbaş, İlçe Mal Müdürü İdris Polat ve Müdür  yardımcılarına nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret dilek ve temenniler son buldu.