MHP Tokat Milletvekili Av. Yücel Bulut Odamızı Ziyaret Etti…

19 Kasım 2022, 19:53

MHP Tokat Milletvekili Av. Yücel Bulut, beraberinde MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, MHP Turhal İlçe Başkanı Yusuf Bayın, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizin de hazır bulunduğu ziyarette MHP Tokat Milletvekili Av. Yücel Bulut Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizi tebrik ederek yeni dönemde yapacakları çalışmalarda kendilerine başarılar diledi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’de MHP Tokat Milletvekili Av. Yücel Bulut beraberindekilere nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Karşılıklı görüş alış verişi ile devam eden ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.