GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLER’DEN ODAMIZA ZİYARET...

16 Kasım 2022, 15:34

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Tokat İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serhat İspirli ve Tokat Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Şükriye Balcı, beraberlerinde Genç ve Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Üyeleri birlikte odamızı ziyaret ederek Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Yönetim Kurulu ile Meclis Üyelerimizi tebrik ederek görevlerinde başarılar dilediler.

Meclis Başkanımız Osman Atılgan ve Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Tokat İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serhat İspirli, Tokat Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Şükriye Balcı ile Genç ve Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu üyelerine nazik ziyaretleri teşekkür ederek yapacakları çalışmalarda her zaman yanlarında olacaklarının altını çizdiler.

Karşılıklı görüş alışverişi devam eden ziyaret, dilek ve temenniler son buldu.