Tokat TEKNOPARK Genel Müdürü Doç.Dr. Hakan POLATCI Odamızı Ziyaret Etti.

22 Eylül 2022, 19:07

Tokat TEKNOPARK Genel Müdürü Doç.Dr. Hakan POLATCI, beraberinde Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyesi Tokat TEKNOPARK Genel Müdür Yardımcısı ve Tokat Oda/Borsa Akademik Danışmanı Dr. Musa Said Döven ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz’i makamında ziyaret ettiler.

Odamız Genel Sekreteri Alper Saygılı’nın da hazır bulunduğu ziyarette Tokat TEKNOPARK Genel Müdürü Doç.Dr. Hakan POLATCI gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz’e bilgiler verdi.

Yönetim kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz’de Tokat TEKNOPARK Genel Müdürü Doç.Dr. Hakan POLATCI ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyesi Tokat TEKNOPARK Genel Müdür Yardımcısı ve Tokat Oda/Borsa Akademik Danışmanı Dr. Musa Said Döven’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞ BİRLİĞİ (KÜSİ) çalışmalarının görüşüldüğü ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak yapılacak ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüşler dile getirildi.