Hisarcıklıoğlu, Oda/Borsa Başkanları ile birlikte Togg Gemlik Tesislerini ziyaret etti

29 Ağustos 2022, 23:50

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda/Borsa Başkanı ile Togg Gemlik Tesislerinde bir araya geldi.​

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz’in de katıldığı programda Hisarcıklıoğlu, Oda/Borsa Başkanlarına Türkiye’nin Otomobili Togg’un serüvenini ve geldiği noktayı anlattı. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş da bir sunum yaparak Togg otomobili ve e-mobilite sistemi hakkında bilgi verdi.

Toplantı sonrası Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, sosyal medya hesabından paylaşımda;

“Hayalimiz adım adım gerçek oluyor. TOGG Gemlik tesisinde TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde incelemelerde bulunduk ve gurur duyduk.  İnşallah TOGG en kısa sürede yollarda olacak. Çoğu gitti, azı kaldı. 29 Ekim'i heyecanla bekliyoruz.”dedi.