TURHAL DEMOKRASİ VE BİRLİK İÇİN YÜRÜDÜ




15 Temmuz 2022, 23:22

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri ve hain darbe girişimi ve sonrasında milletimizin bu girişime karşı, dimdik ve beraberlik içinde duruşunun yıldönümü münasebetiyle ilçemizde düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Demokrasi Yürüyüşü gerçekleştirildi. Demokrasi yürüyüşüne halkın ilgisi yoğun oldu.

Turhal İlçe Kaymakamlığı ve Turhal Belediyesi tarafından organize edilen etkinliğe, Turhal Kaymakamı Ali Gökay, Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, Turhal Cumhuriyet Başsavcısı Aydemir Çelik, Şenyurt Belediye Başkanı Cafer Ünal Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Nadir Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Aksoy Ağtürk, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Karakoyun, MHP İlçe Başkanı Yusuf Bayın, İl Genel Meclisi Üyeleri Fikri Eyimaya, Yaşar Soylu, Bahattin Çinpolat, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Yönetim Kurulu Üyemiz Erol Ayten ve kamu-kurum kuruluşlarının müdürleri, şehit ve gazi aileleri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Turhal Belediyesi önünden başlayan yürüyüş, 15 Temmuz Şehitler Parkı`na kadar sürdü. Yürüyüş sonrası katılımcılar 15 Temmuz Şehitler Parkı`n da Demokrasi Nöbeti ve anma programına katıldılar.

15 Temmuz Şehitler Parkı`nda Sela okunması ile başlayan, Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile devam eden anma programında başta 15 Temmuz gecesi şehit olan vatandaşlarımız ile aziz şehitlerimiz için dualar edildi.