Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı Onuruna Veda Yemeği Programı Gerçekleştirildi.




17 Mayıs 2022, 17:17

Valiler Kararnamesi ile Van Valiliğine atanan Vali Dr. Ozan Balcı onuruna Tokat’ta Veda Yemeği programı düzenlendi.

Yemeğe Tokat Ak Parti Tokat Milletvekilleri Mustafa Arslan, Yusuf Beyazıt, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İlçe Kaymakamları, il genel meclis üyelerimiz, siyasi parti temsilcileri, STK başkanları ve temsilcileri, oda ve borsa başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz’in de katıldığı yemekte konuşan Vali Dr.Ozan Balcı:

 "Bizim olduğumuz yerde her zaman birlik, beraberlik, kaynaşma ve huzur olsun istedik ve bunu başarmaya çalıştık. Biz Tokat’ı çok sevdik. Tokat ve Tokatlı hemşehrilerimiz gönlümüzde çok güzel izler bıraktı. Tokatlı hemşehrilerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduk. Kubbede hoş bir seda bırakmaya çalıştık. Bunu da başarabildiysek büyük mutluluk duyarız.

Bu coğrafyamızın insanına ve Devletimize hizmet ettiğim için kendimi şanslı hissediyor, bu süreçte bana destek olan kıymetli Tokatlılar başta olmak üzere gönül bağı kurduğumuz tüm vatandaşlarımıza hakkımı helal ediyor ve sizlerden de hakkınızı helal etmenizi istirham ediyorum.  Allah’a emanet olun.”dedi.

Veda yemeği sonunda Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Vali Dr. Ozan Balcı’ya büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 22 Kasım 1930’da ilçemize gerçekleştirdiği ziyarette çekilen ve özel olarak hazırlanan resmi ilimize ve ilçemize yapmış olduğu yapmış olduğu hizmetlerin anısına takdim etti.