Anneler Gününüz Kutlu Olsun…




07 Mayıs 2022, 18:54

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Anneler Günü münasebeti ile yazılı bir mesaj yayımladı. Çenesiz mesajında, “Bizlerde sevgi, ahlak ve iyiliğin tohumlarını ekerek iyi bir insan olmamız yolunda ilk temelleri atan annelerimiz aynı zamanda geleceğe güvenle bakabilmemizi ve emin adımlarla yürümemizi sağlayan ilk öğretmenlerimiz olarak yetişmemize ön ayak olmaktadırlar.”dedi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz mesajında:

Annelerimiz; hayata gözlerimizi açtığımız ilk andan itibaren sevgisi, şefkati ve merhameti ile bizleri kuşatan en değerli varlıklarımızdır. Varlığımızı borçlu olduğumuz sonsuz sevginin, engin hoşgörünün ve karşılıksız iyiliğin en içten, en masum ve en samimi şekilde tezahür ettiği baş tacımızdır annelerimiz.

Bizlerde sevgi, ahlak ve iyiliğin tohumlarını ekerek iyi bir insan olmamız yolunda ilk temelleri atan annelerimiz aynı zamanda geleceğe güvenle bakabilmemizi ve emin adımlarla yürümemizi sağlayan ilk öğretmenlerimiz olarak yetişmemize ön ayak olmaktadırlar.

Bizleri canından ve ruhundan bir parça olarak görüp yetişmemizde büyük fedakârlıklar ve özveriler gösteren aile ve toplum hayatının temel direği olan annelerimiz, şüphesiz ki bizi millet yapan değerlerin her birimizde vücut bulmasında, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılarak geleceğe taşınmasında ve bu sayede köklerine bağlı nesiller yetiştirilmesinde başrolü almaktadırlar.

Sahip olduğumuz milli ve manevi değerlerde kutsallık atfedilen, karşılıksız sevgi ve yoğun gayretleri ile bizleri bugünlere ulaştırarak iyiliği en çok hak eden annelerimizin, bizlerden tek beklentileri olan sevgi ve saygıdır. Onlara karşı hürmette kusur etmeyerek hayır dualarını almalı ve onların sevgi, şefkat ve merhametine layık olmaya çalışmalıyız.

Yerleri doldurulamayacak, değerlerini ölçmede hiçbir şeyin tartı olamayacağı, üzerimizdeki haklarının hiçbir şekilde ödenemeyeceği annelerimizi, sadece bir gün ile sınırlı kalmayarak hayatımızın her gününde hatırlama bilinç ve vefasına sahip bir milletin fertleri olarak bu anlamlı günün annelerimizin değerini daha iyi anlamamıza katkı sağladığına inanmaktayım.

Bu vesile ile annelerimizden hayatta olmayanlara Allah’tan rahmet, hayatta olanlara da uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Bu duygularla başta şehit annelerimiz olmak üzere, varlık sebebimiz olan tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.