TOBB Borsalar Müdürü Yiğit Ateş Odamızı Ziyaret Etti…

06 Mayıs 2022, 23:42

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Borsalar Müdürü Yiğit Ateş beraberinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Odalar Müdürlüğü uzmanlarından Kadir Akalın ile birlikte Tokat’ta gerçekleştirilen Oda-Borsa Genel Sekreterleri İstişare toplantısının ardından Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Borsalar Müdürü Yiğit Ateş Tokat’ta bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz’e nazik konukseverlikleri için teşekkür etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz’de ziyaretlerinden dolayı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Borsalar Müdürü Yiğit Ateş ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Odalar Müdürlüğü uzmanlarından Kadir Akalın’a teşekkür etti.

Karşılıklı görüş alış verişi ile devam ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.