ODAMIZ İLE TURHAL BİLİM & İNOVASYON OKULLARI ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ YAPILDI...

23 Mart 2021, 17:16

Odamız ile Turhal Bilim & İnovasyon Okulları arasında odamız üyelerinin velisi olduğu öğrencilere indirim yapılmasına yönelik protokol imzalandı.

Protokol ile üyelerimizin velisi olduğu öğrencilere Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi'nde yaptıracakları yeni kayıtlar için 2020-2021 ve 2021-2022 eğitim ve öğretim dönemlerine ait Milli Eğitim Mevzuatı çerçevesinde ilan ettiği yeni kayıt ücretleri üzerinden yüzde 15 indirim uygulanacak.

Kayıt talepleri kayıt yaptırılmak istenen Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi kontenjanları esas alınmak kaydıyla değerlendirilecek.

Üyelerimiz kayıt esnasında odamıza üye olduklarına ilişkin belgeyi Turhal Bilim & İnovasyon Okulu yönetime sunarak indirimden yararlanabilecek.