Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Yayımladığı Mesaj ile Kutladı...




10 Ocak 2021, 00:36

            10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer ÇENESİZ bir kutlama mesajı yayımladı. Çenesiz mesajında, basının demokrasinin vazgeçilmezi olduğunu kaydetti.

            Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer ÇENESİZ mesajında, “Basının ülkemizin demokratik gelişimine katkıları büyüktür. Türk basını ülkemizin çağdaşlaşma sürecinde önemli görevler üstlenmiş ve üstlendiği görevleri başarıyla yerine getirmiştir. Tüm bu gelişmelerin yanında yerel basınımız, ilimizdeki ve ilçemizdeki gelişmeleri kamuoyuna aktararak halkımızı bilgilendirmekte, vatandaşlarımızla devlet arasında köprü görevi görmenin yanı sıra ilimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine de önemli katkılar sağlamaktadır. Bu nedenle toplumun bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi yolunda önemli bir görevi ifa eden basın mensuplarının çalışma koşullarının kolaylaştırılarak daha iyi imkanlara ulaştırılması büyük önem taşımaktadır. Basın emekçilerinin büyük bir özveri ve fedakarlık içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine olan inancım tamdır. 

            Bu duygu ve düşüncelerle kamuoyuna haber ve bilgi akışını sağlamak için, gece gündüz demeden çeşitli zorluklar içinde kutsal bir vazifeyi ilkeli, tarafsız ve sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde özveriyle yerine getiren bütün basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.