ODAMIZ İLE HALKBANKASI TURHAL ŞUBESİ ARASINDA "PARAF TİCARİ KREDİ KARTI İLE GÜVENCELİ TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI PROTOKOLÜ" İMZALANDI...




05 Ocak 2021, 17:43

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Halkbankası Genel Müdürü Osman Arslan’ın katılımıyla gerçekleştirilen “Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması" Lansmanının ardından Odamız ve Halkbankası Turhal Şubesi arasında protokol imzalandı.

            “Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü" Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ve Halk Bankası Turhal Şube Müdürü Emin Öğütlü arasında  imzalandı.

            İmzalanan protokol ile üyelerimize tahsilat garantisi ve alıcıya 18 aya kadar vadeli ödeme esnekliği sağlanacak. Protokol ile ayrıca Mal ve hizmet alımlarında 540 güne varan taksit, vade veya esnek vade imkanının yanı sıra kredi, çek, senet, teminat mektubu yerine Paraf Ticari Kredi Kartları ile kolay ve uygun maliyetli ticaret imkanı sağlanacak ve nakit taşıma riski gibi operasyonel risklerde ortadan kalkmış olacak.

                Halkbankası ile imzalanan Protokol ile ilgili açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz; Tedarik zincirinin güvenli işlemesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile Halkbank Genel Müdürü Sayın Osman Arslan arasında imzalanan “Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması" lansman programının ardından Halkbank Turhal Şube Müdürlüğümüz ile protokol imzaladık. Protokol ile tüm üyelerimizin faydalanacağı, alıcı ve satıcının tahsilat, finansman sıkıntısı çekmeden ticaret yapmasını hedefliyoruz.

            Bu zorlu süreçte Halkbankası ile yapılan bu protokolle, nakit sıkıntısı çeken üyelerimizin finansman ihtiyacını karşılarken, üretimde ve ticarette de devamlılığı da sağlanmış oluyor. Daha fazla dayanışma ruhuna ihtiyacımız olduğu böyle bir dönemde Halkbankası ile yaptığımız bu protokol ile üyelerimiz nakit akışlarını rahatlatmış olacaklar. Üyelerimizin bu avantajlı finansman imkânından faydalanmaları menfaatlerine olacaktır.

            Yaklaşık yirmi gün önce benzer bir protokolü Ziraat Bankası Turhal Şube Müdürlüğü ile imzaladık. Bu vesileyle imzalanan protokollerin tüm üyelerimize ve KOBİ'lerimize hayırlı olmasını diliyorum. Projenin hayata geçirilmesinde sonsuz emekleri ve katkıları bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile Halkbankası Genel Müdürü Sayın Osman Arslan'a teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.