Yeni Yılınız Kutlu Olsun…




31 Aralık 2020, 15:57

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz yeni yıl münasebeti bir kutlama mesajı yayımladı. Çenesiz mesajında 2021 yılının ülkemize, milletimize, ilimize, ilçemize ve tüm insanlığa her türlü olumsuzluklardan uzak, barış, sağlık, huzur mutluluk getirmesini diledi.  

            Çenesiz mesajında şu ifadelere yer verdi:

            " Güzel yurdumuzun birçok il ve bölgelerinde meydana gelen deprem, sel, yangın ile sağlığımızı tehdit eden küresel korona virüs salgını gibi can ve mal kaybına sebep olan, ülke ve toplum olarak hepimizi büyük üzüntüye boğan olumsuzluklarla mücadele ettiğimiz 2020 yılını geride bırakıyoruz.

            Her yeni yıl beraberinde yeni umutlar, yeni beklentiler ve yeni başlangıçlar getirmektedir. 2020 yılında ülkemizi, milletimizi üzüntüye boğan, bizleri derinden etkileyen olumsuzlukların, umutla gireceğimiz 2021 yılında yaşanmaması, tüm dünyada sevgi, barış, dostluk ve hoşgörünün egemen olması, doğal afetler, kazalar ve benzeri olaylarla karşı karşıya kalınmaması en büyük dileğimizdir.

            Yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen bu sürecide birlik ve beraberlik içerisinde el ele, gönül birliği ile atlatacağımıza olan inancımız tamdır.

            Bu duygu ve düşüncelerle; 2021 yılının ülkemize, Aziz Milletimize, ilimize, ilçemize , tüm insanlığa her türlü olumsuzluklardan uzak, barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini, tüm güzel beklentilerin gerçeğe dönüşmesini temenni ediyor, Turhallı hemşerilerimizin ve değerli üyelerimizin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum" dedi.