Denizbank Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent Odamızı Ziyaret Etti...

01 Haziran 2020, 19:12

Denizbank Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent beraberinde KOBİ Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Serkan Arslan ve Turhal Şube Müdürü Cansev Karacaoğlu ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'i makamında  Ziyaret Ettiler.

Ziyarette Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan "Nefes Kredisi" ile ilgili görüş alış verişinde bulunulurken, güncel gelişmeler ve ekonomik konular da ele alındı.

Ziyarette ayrıca İlçemiz ekonomisi ve odamız üyesi Esnaf ile Sanayicilerin Bankanın hizmetlerinden, finans kaynaklarından daha rahat yararlanabilmeleri için fikir alış verişinde de bulunuldu.

Ziyaret sonunda Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Denizbank Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent'e ziyaretleri anısına odamız tarafından basımı gerçekleştirilen ilçemizin ilk Müftüsü H.Mustafa Bilgen tarafından Osmanlıca kaleme alınan ve günümüz Türkçesine çevrilen "Tarihi Süreçte Turhal" kitabını hediye etti.