Ramazan Ayınız Mübarek Olsun...




23 Nisan 2020, 22:03

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Ramazan Ayı münasebeti bir kutlama mesajı yayımladı.

            Çenesiz mesajında şu ifadelere yer verdi:

            "İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği rahmet, bereket, mağfiret iklimi olan 11 ayın sultanı Ramazanı Şerif’e hep birlikte kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşamaktayız.

            Ramazan Ayı, Rabbimizin af, mağfiret, lütuf ve kereminin doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı aydır.

            Bu mübarek ayda bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. 'İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.' Hadis-i Şerif´inin rehberliğinde, elimizden geldiği kadar, çevreye karşı duyarlı olmalı, dertli olana derman olmalı, yardıma muhtaç olana yardım elini uzatmalıyız.

            Hayatımıza feyiz ve bereket katan Ramazan ayını, bu yıl maalesef tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizi de tehdit eden koronavirüs salgınının etkisinde idrak etmek zorunda kalacağız. Aynı iftar sofrasın da bir araya gelemeyecek olsak da, ettiğimiz şükür ve dualarda bir araya geleceğiz. 

            Bu vesileyle tüm üyelerimizin ve hemşerilerimizin Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.