Turhal Vergi Dairesi Müdürü Ömer Yılmaz Odamızı Ziyaret Etti…

02 Mart 2018, 14:59

Vergi Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Turhal Vergi Dairesi Müdürü Ömer Yılmaz ve Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Vekili Mehmet Yöntem ile birlikte Odamızı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Meclis Başkanımız Osman Bayram, Yönetim kurulu Üyemiz Yalçın Çetin'inde hazır bulunduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Turhal Vergi Dairesi Müdürü Ömer YILMAZ Vergi Haftası'nın toplumda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, bunun tüm kesimlere yansıması ve vergi ödemenin gönüllü olarak arttırılması için kutlandığını ifade etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Meclis Başkanımız Osman Bayram ve Yönetim Kurulu üyelerimiz de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, vergi dairesince sunulan hizmetler noktasında görüş ve önerilerini dile getirdiler. İlçe de faaliyet gösteren tüm meslek gruplarında yer alan üretici ve esnaflara vergi dairesinin gerekli kolaylıkları sağlayacağına inandıklarını da ifade eden Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, Meclis Başkanımız Osman Bayram ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, başta vergi dairesi müdürü Ömer Yılmaz olmak üzere tüm vergi dairesi çalışanlarının vergi haftasını kutladılar.

Ziyaret karşılıklı görüş alış verişi ve temennilerle sona erdi.