OKA GENEL SEKRETER VEKİLİ ŞAHİN ODAMIZI ZİYARET ETTİ...

17 Mart 2020, 15:14

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreter Vekili İbrahim Ethem Şahin beraberinde İl Koordinatörü Mehlika Dicle ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'i makamında ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz  Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreter Vekilliği görevine atanan İbrahim Ethem Şahin'e görevinde başarılar dileyerek, Şahin ve Dicle'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreter Vekili İbrahim Ethem Şahin ve İl Koordinatörü Mehlika Dicle'de misafirperverliği dolayısıyla Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'e teşekkür ettiler.

Ziyarette ayrıca ajansın bölgemizdeki ve ilimizdeki faaliyetlerine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.