Yönetim Kurulumuz İlçemizde Faaliyet Gösteren Estilo Moda Tekstil Firmasını Ziyaret Etti...




03 Mart 2020, 18:39

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz beraberinde Yönetim Başkan Yardımcımız Cengiz Öz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Süleyman Aykut ve Yalçın Çetin ile birlikte üye ziyaretleri kapsamında ilçemizde faaliyet gösteren Estilo Moda Tekstil firmasını ziyaret ederek çalışmaları hakkında firma sahibi Halil İbrahim Türkdil'den bilgiler aldılar.

            Ziyarette üretimleri firmaları hakkında Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimize bilgiler veren Türkdil tüm dünyayı tehdit eden Koronavirüs salgını nedeni ile giysi üretimini durduklarını ve medikal tulum üretimi yapmaya başladıklarını, 1 milyon adete yakın sipariş olduğunu ve bu siparişi karşılamak için vardiya sayısını arttırdıklarını dile getirdi. Günde bin adet tulum üretimi gerçekleştirdiklerini dile getiren Türkdil üretilen ürünlerin yüzde 75'ini Çin'e ihraç ettiklerini belirtti.

            Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Cengiz Öz, Süleyman Aykut ve Yalçın Çetin  Estilo Moda Tekstil firması sahibi Halil İbrahim Türkdil nazik ev sahipliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek sektörel sorunlar hakkında istişarelerde bulundular.