Yeni Yılınız Kutlu Olsun…




31 Aralık 2019, 15:05

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz yeni yıl münasebeti ile bir kutlama mesajı yayımladı. Çenesiz mesajında bundan önce olduğu gibi yeni yılda da üye odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

             Çenesiz mesajında şu ifadeleri kullandı:

            “Odamız, bundan önce olduğu gibi yeni yılda da, üye odaklı hizmet anlayışı ile üyelerimizin kendilerini ve mesleklerini geliştirebilmeleri, dış dünyaya açılabilmeleri, rekabet güçlerini artırabilmeleri için tüm imkânlarıyla hizmet vermeye devam edecek. 

            2020 yılının ilçemize, ülkemize ve tüm dünya halklarına daha fazla sevgi, daha fazla barış ve refah getirmesini temenni ediyorum. Elbette 2019 yılı içerisinde sıkıntılı günler de yaşadık ama ülke olarak istikrarı, üretim iştahımızı, müreffeh günlere inancımızı hiç kaybetmedik. Fert ve millet olarak 2020 yılından beklentimiz, kardeşliğimizi yücelterek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek ülkemizi dünyanın güçlü ve itibarlı bir ülkesi haline getirmektir. Gücümüze inanarak, umudumuzu canlı tutarak, karamsarlığa kapılmadan çağdaş dünyayla bütünleşme yolunda emin adımlarla ilerlemek ortak hedefimizdir.

            Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. 2020 yılının, ilçemizde girişimcilik ve yatırım güneşinin yükseldiği, birlikte iş yapma bilinci ve kültürünün yeniden yeşerdiği, özel sektörümüzün kendisini daha da geliştirdiği, yenilediği, ihtiyaç duyulan yatırımların startının verildiği unutulmayacak bir yıl olması temennisiyle,yeni yılınız kutlu olsun” dedi.