Kaymakam Ali Gökay Turhal OSB de İncelemelerde Bulundu...




17 Ekim 2019, 20:52

Turhal Kaymakamı Ali Gökay, Yönetim Kurulu Başkanımız ve Turhal OSB Başkan Vekili Ömer Çenesiz ile birlikte Turhal Organize Sanayi Bölgesi’ni gezerek incelemelerde bulundu.

            Kaymakam Gökay, Turhal Organize Sanayi Bölgesine gerçekleştirdiği inceleme ziyaretinde bölge ve firmalar hakkında ilk olarak Yönetim Kurulu Başkanımız ve Turhal OSB Başkan Vekili Ömer Çenesizden de bilgiler aldı. Kaymakam  Ali Gökay daha sonra sırası ile bölgede faaliyet gösteren Gökkuşağı Tesktil, Dörtler Kablo Sanayi A.Ş., TET Giyim Sanayi İnş.Tur. Gıd.Dış Tic.A.Ş. İris Mermer Yapı Mlz.San.Tic. A.Ş., Kazova Gıda Sanayi Ltd. Şti.,  Öz Apsa Mermer A.Ş., Akasya Ahşap Ambalaj San.Tic.Ltd.Şti., Tokat Şahin Mermer San.Ltd.Şti., Mermeryap, Tokat Mermer-Mine Dumanlıdağ, Demiroğulları Isı Metal Sanayi  firmalarının tesislerini  gezerek firma yetkililerinden ürettikleri ürünler ve işletmeleri hakkında bilgiler aldı.

            Turhal Kaymakamı Ali Gökay firma ziyaretlerinin ardından son olarak Turhal Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaatı devam eden kreş binası ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.