Odamız Eğitime Destek Vermeye Devam Ediyor…




14 Ekim 2019, 16:39

Odamız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliği ile her yıl gerçekleştirdiği eğitim yardımları kapsamında Turhal’da örgün eğitim veren ilk ve ortaöğretim kurumlarının ilk ve son sınıf aralığında eğitim ve öğrenim gören toplam 800 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Odamız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliği ile her yıl gerçekleştirdiği eğitim yardımlarına 2019–2020 eğitim ve öğretim yılında da devam etti. Kırtasiye yardımları Odamız  personelleri tarafından okul müdürlüklerine bizzat teslim edildi.

Odamız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliği ile her yıl gerçekleştirdiği eğitim yardımları kapsamında ilçemiz ve ilçemize bağlı köylerde eğitim gören toplam 800 ilk ve ortaokul öğrencisine kırtasiye yardımı gerçekleştirdi. Yardımlar ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere okul müdürlüklerine odamız personelleri tarafından teslim edildi. Gerçekleştirilen yardımlar ile ilgili açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz şunları söyledi;

            "Turhal Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2019 – 2020 eğitim ve öğretim yılında odamızın da bağlı bulunduğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliği ile her yıl gerçekleştirdiğimiz eğitim yardımlarımızı bu yılda gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Ülkemizin ekonomik anlamda kalkınmasında eğitimin önemi büyüktür. İleride ülkemizi emanet edeceğimizin çocuklarımızın iyi bir eğitim almasını sağlamalıyız.  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) önderliğinde camiamız her zaman öğrencilerimizin yanında olacaktır. Bizlerde  oda olarak sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. 2019 - 2020 eğitim ve öğretim yılının başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere başarılı bir yıl olmasını temenni ediyoruz" dedi.