Odamız Tarafından "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

10 Ekim 2019, 17:48

Odamız üyelerimizin ihtiyaçlarına yönelik eğitim ve bilgilendirme toplantıları gerçekleştirmeye devam ediyor.

Odamız Konferans salonunda Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ve Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemi (VERBİS)’e kayıt ile ilgili üyelerimize yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Yönetim Kurulu üyelerimiz M.Erdem Ural, Süleyman Aykut, üyelerimiz ile Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler katıldı. Uzmanlar tarafından sunum yapılan toplantıda 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yürürlüğe giren Veri Sorumluları Hakkında Yönetmeliğe ilişkin katılımcılara bilgilendirmelerde bulunuldu.

Yaklaşık 1 saat süren toplantının son bölümünde katılımcılardan gelen sorular cevaplandırıldı.