Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığı Görevine Atanan Uğurhan Kuş'a Hayırlı Olsun Ziyareti Gerçekleştirdi.

18 Eylül 2019, 18:06

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz, beraberinde Meclis Başkanımız Bekir Ay ile birlikte Bursa Cumhuriyet Başsavcısı iken Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atanan hemşerimiz Uğurhan Kuş'u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atanan hemşerimiz Uğurhan Kuş' da ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ve Meclis Başkanımız Bekir Ay'a teşekkür etti.

Ziyaret karşılık görüş alışverişi ile devam ederken Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz ziyarette odamız adına  Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atanan hemşerimiz Uğurhan Kuş'a anı plaketi takdim etti.

Ziyaret karşılıklı dilek ve temenniler ile son buldu.