İlçemizde En Çok İstihdam Sağlayan Firmalar Ödüllendirildi...




18 Mayıs 2019, 03:31

Yüzbaşıoğlu Sosyal tesislerinde düzenlenen programa Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı'nın yanı sıra, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, Turhal Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Tokat Defterdarı Musa Avcu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Turgut Pekdemir, KOSGEB İl Müdürü Kenan Sert, TKDK İl Koordinatörü Fevzi Çiçek Tokat, Zile, Niksar oda ve borsa Başkanları, Meclis Başkanları ile odamız üyeleri katıldı.

            Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çenesiz programda  yaptığı konuşmada odamız üyeleriyle birlikte aynı iftar sofrasında bir araya gelmekten mutlu olduklarını ifade ederek, "Ramazan ayının getirdiği birlik ve beraberlik duygusunu diğer zamanlarda da devam ettirmeliyiz. Bu sayede terör belasını, bütün dünyada cereyan eden ekonomik sorunları ve çeşitli dış kaynaklı ekonomik saldırılar nedeniyle yaşadığımız sorunları topyekün aşılabileceğimiz düşüncesindeyim" dedi.

            Törene katılan Tokat Valisi Ozan Balcı ise konuşmasında amaçlarının değer üretmek olduğunu ifade ederek, "Değer üretenleri de değerli kılmak. Amacımız Tokat'ı tarımda, turizmde, sanayide, eğitimde, ulaşımda, iletişimde, enerjide kısacası hayatın ve yaşamın her alanında gelişen, ilerleyen, Türkiye'ye ayak uydurabilen, kalkınmış, her alanda örnek bir il haline getirebilmek. Bunu kimlerle yapacağız. Buradaki iş adamlarımızla yapacağız" dedi.

            Konuşmaların ardından mart ayı verilerine göre istihdama sürekli ve kesintisiz katkı sağlayan Kayseri Şeker Turhal Şeker Fabrikası, Tet Giyim İnşaat Turizm Gıda ve Dış Ticaret A.Ş., Hayka Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ.,  Özdemir Antimuan Madenleri A.Ş., Yeniçağ Hazır Giyim Tekstil San. Tic. LTD. ŞTİ. ve Kazova Vasfi Diren Tarım İşletmesi San. Tic. A.Ş.'ye ödülleri Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Turhal İlçe Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, SGK İl Müdürü Turgut Pekdemir ve Tokat Defterdarı Musa Avcu tarafından verildi.