Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun…




05 Mayıs 2019, 23:35

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Ramazan Ay'ı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Çenesiz, mesajında "Birlik ve dayanışmanın, paylaşmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda, tüm üyelerimizin ve halkımızın sağlık ve huzur içinde esenlikli bir Ramazan Ayı geçirmelerini diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Çenesiz, Ramazan Ayının başlaması münasebeti ile yayımladığı mesajında: “Yeni bir Ramazan Ayı’nı daha karşılıyor olmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların arttığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği mübarek Ramazan ay'ını karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Bu kutsal ayın anlamını, birlik ve beraberlik anlayışıyla artıran ve önemli hasletler olan sevgi ve hoşgörünün sosyal yardımlaşma ve dayanışma içerisinde geliştirilmesinde tüm halkımızın gerekli hassasiyeti göstereceklerine inancımız tamdır.

Birlik ve dayanışmanın, paylaşmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda, tüm üyelerimizin ve halkımızın sağlık ve huzur içinde esenlikli bir Ramazan Ay'ı geçirmelerini diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.