İŞKUR ve SGK'dan Ortak Ziyaret...

13 Eylül 2019, 19:26

Turhal SGK Hizmet Merkezi Müdürü Durmuş Fırat ve Turhal İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Orhan Koçak Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz'i ziyaret ederek istihdam seferberliği kapsamında istihdamın korunmasına ve artırılmasına yönelik teşvikler ile "İstihdam Seferberliği 2019" kapsamında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı yeni istihdam seferberliği kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından "Burası Türkiye, Burada İş Var" sloganıyla hayata geçirilen istihdam seferberliğinin  işletmeler için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. "Burası Türkiye Burada İş Var" sloganıyla hayata geçirilen "İstihdam Seferberliği 2019"’da uygulanacak olan seferberlik için Turhal Ticaret ve Sanayi Odası olarak  ellerinden gelen her türlü katkıyı sağlayacaklarının altını çizen Çenesiz,  SGK ve İŞKUR Müdürlükleri ile birlikte önümüzdeki süreçte istihdam seferberliğiyle ilgili geniş katılımlı bir  bilgilendirme toplantısı gerçekleştireceklerini söyledi.