Kandiliniz Mübarek Olsun...

07 Mart 2019, 11:37

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz Regaip Kandili münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Çenesiz yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ramazan ayının müjdecisi ve üç ayların başlangıcı olan Recep ayına ve mübarek Regaip Kandili'ne hep birlikte ulaşmış bulunuyoruz. İnsanların kurtuluşuna vesile olan, rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin, dualarının kabul olduğu Regaip, Miraç, Berat ve Kadir Geceleri gibi müstesna kandil gecelerinden ilki olan Regaip Kandilini bugün idrak edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle esnaf, tüccar, sanayici ve tüm hemşerilerimizin Regaip Kandilini ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum’’dedi.