Odamız İle Özel Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Arasında Kurumsal Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi İmzalandı.

13 Mart 2024, 16:41

Odamız, üyelerimizin özel hastanelerin verdiği sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmasını sağlayacak bir anlaşma daha imzaladı. Bu kapsamda, üyelerimiz Özel Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri ve odamız arasında imzalanan Kurumsal Sağlık Hizmetleri Sözleşmesine göre Hastane tarafından sağlanan hizmetlerden özel avantajlarla sağlık hizmeti alabilecek.

Odamız genel sekreteri Alper Saygılı ve Özel Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Hakan ÇİFTÇİ tarafından imzalanan sözleşmeye göre üyelerimiz ile üyelerimizin birinci derece yakınları olan anne, baba, eş, çocuklarının dâhil tahlil ve ayakta tedavi gibi hastane hizmetlerinden yüzde 30 indirimli, ameliyat ve günübirlik hizmetlerde yüzde 25 indirimli sağlık hizmeti alabilecek.