Oda Başkanlarından Belediye Başkan Adaylarına Ziyaret...

22 Şubat 2024, 20:55

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Ahmet Elitaş, Turhal Madeni Eşya, Elektrik, Elektronik, Teknisyenleri Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Poyraz, Giyim, Mensucat ve Deri İşleri Sanatkârları Odası Başkanı Serkan Atalayın, Turhal Kahveciler, Berberler, Kuaförler ve Otelciler Odası Başkanı Fatih Aksu, Turhal Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Dönmez ve S.S. Turhal Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Alaattin Dişli ile birlikte 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde seçime katılan siyasi partilerin Belediye Başkan Adaylarına nezaket ziyaretinde bulundular.

Oda Başkanları ziyaretler kapsamında sırası ile, Saadet Partisi Turhal Belediye Başkan Adayı İbrahim Tıkaç, Ak Parti Turhal Belediye Başkan Adayı Mimar Ümit Soylu,  MHP Turhal Belediye Başkan Adayı Orhan Yaylı, CHP Turhal Belediye Başkan Adayı M.Erdem Ural, İYİ Parti Turhal Belediye Başkan Adayı Muammer Baloğlu ve Bağımsız Turhal Belediye Başkan Adayı Yusuf Bayın’ı seçim koordinasyon merkezlerinde ziyaret ettiler.

Ziyaretlerde, Başkan Adayları ve siyasi partilerin ilçe teşkilat yöneticileri tarafından karşılanan oda başkanları seçim çalışmalarında kendilerine başarılar dileyerek, Esnaf, sanayici ve tüccarların durumları ve ihtiyaçları ile ilgili değerlendirmeler yaparak,  görüş alışverişinde bulundular.