İYİ Parti Turhal Belediye Başkan Adayı Muammer Baloğlu Odamızı Ziyaret Etti…




15 Şubat 2024, 18:06

İYİ Parti Turhal Belediye Başkan Adayı Muammer Baloğlu, İYİ Parti Turhal İlçe Başkanı Musa Alpat ve beraberlerindeki heyet odamızı ziyaret etti.

Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçim çalışmaları kapsamında odamızı ziyaret eden, İYİ Parti Turhal Belediye Başkan Adayı Muammer Baloğlu, İYİ Parti Turhal İlçe Başkanı Musa Alpat ve beraberindeki heyet, Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve Yönetim Kurulu ile Meclis üyelerimiz tarafından karşılandı.

Seçim çalışmaları kapsamında kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiklerini ifade eden İYİ Parti Turhal Belediye Başkan Adayı Muammer Baloğlu, gerçekleştirmeyi planladıkları proje ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret sonunda Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz İYİ Parti Turhal Belediye Başkan Adayı Muammer Baloğlu’na ve İYİ Parti Turhal İlçe Başkanı Musa Alpat’a teşekkür ederek, seçim sürecinde kendilerine başarılar dilediler.