CHP Turhal Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdem Ural Odamızı Ziyaret Etti…

15 Şubat 2024, 17:20

CHP Turhal Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdem Ural,  İlçe Başkanı Hasan Yücel Resuloğlu, beraberlerindeki heyet ile birlikte Odamızı ziyaret ettiler.

Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve Yönetim Kurulu ile Meclis üyelerimiz tarafından karşılanan CHP Turhal Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdem Ural ve İlçe Başkanı Hasan Yücel Resuloğlu ziyarette, yapmayı planladıkları çalışmalar ve projeleri paylaştılar.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret sonunda Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz CHP Turhal Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdem Ural ve İlçe Başkanı Hasan Yücel Resuloğlu’na teşekkür ederek, seçim sürecinde kendilerine başarılar dilediler.