Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Odamızı Ziyaret Etti...

17 Ocak 2024, 15:25

Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri dönem sonu faaliyet haftası gezi programı kapsamında Odamızı ziyaret ettiler.

Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı sonu faaliyet haftası gezi programı kapsamında Okul Müdürü Cevat Alçin ve öğretmenleri ile birlikte Odamızı ziyaret ettiler.

Odamız Eğitim ve Konferans Salonunda samimi bir ortamda ağırlanan öğrencilere Odamız Genel Sekreteri Alper Saygılı tarafından odanın kuruluşu ve yapısı hakkında bilgiler verildi.

Program sonunda, öğrencilerin soruları cevaplandırılırken, odamızın birimleri gezdirilerek yapılan iş ve işlemler hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı.