Turhal İlçe Oda Başkanları İstişare Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi.




15 Ocak 2024, 19:15

Turhal İlçe Oda Başkanları İstişare Toplantısı odamızda gerçekleştirildi. Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Ahmet Elitaş, Turhal Madeni Eşya, Elektrik, Elektronik, Teknisyenleri Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Poyraz, Giyim, Mensucat ve Deri İşleri Sanatkârları Odası Başkanı Serkan Atalayın, Turhal Kahveciler, Berberler, Kuaförler ve Otelciler Odası Başkanı Fatih Aksu, Turhal Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Dönmez katıldı.

            İstişare Toplantısında ilçemizde faaliyetlerini yürüten esnaf ve sanayicilerin sorunları ile çözüm önerileri hakkında istişarelerde bulunulurken, odamız önderliğinde yapılması planlanan ve ilçemizde faaliyetlerini sürdüren tüm odaları tek bir çatı altında toplayacak olan hizmet binası ile ilgili olarak da karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

            Toplantı sonunda; istişare toplantılarının odamız tarafından belirlenecek olan takvim doğrultusunda devam etmesi noktasında fikir birliğine varıldı.