Tokat Valisi Numan Hatipoğlu Kayseri Şeker Turhal Şeker Fabrikası ile Turhal Makine Fabrikasını Ziyaret Etti…




02 Ocak 2024, 23:12

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere ilçemize gelen Tokat Valisi Numan Hatipoğlu Kayseri Şeker Turhal Şeker Fabrikası ile Turhal Makine Fabrikasını ziyaret etti.  

Turhal Kaymakamı Turan Soğukoluk, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve Turhal Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ebubekir Altuntaş’ın da de eşlik ziyaretlerde Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ilk olarak bu yıl 90. pancar alım kampanyasını gerçekleştiren Kayseri Şeker Turhal Şeker Fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

            Kayseri Şeker Turhal Şeker Fabrikası Müdürü Kazım Duygulu ve diğer fabrika yetkililerinin eşlik ettiği ziyarette, şeker pancarının fabrikaya girişinden paketlenmesine kadar geçen süreçteki gördüğü işlemler Tokat Valisi Numan Hatipoğlu’na ve beraberindekilere, tesisler gezdirilerek bizzat yerinde anlatıldı.

Kayseri Şeker Turhal Şeker Fabrikası ziyaretlerinin ardından Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Turhal Makine fabrikasında incelemelerde bulundu. Turhal Makine Fabrikası Müdürü Yavuz Karaduman ve Türk-İş İl Temsilcisi Nurullah Alpat ve Fabrika yetkilileri tarafından karşılanan Vali Hatipoğlu’na fabrika çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Fabrika ziyaretlerinin ardından Tokat Valisi Numan Hatipoğlu İlçemizden ayrıldı.