OKA GENEL SEKRETERİ ŞAHİN ODAMIZI ZİYARET ETTİ...

20 Ekim 2023, 15:46

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin beraberinde İl Koordinatörü Mehlika Dicle ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten'i makamında ziyaret etti.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e odamız organ seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmesinden dolayı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi. Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’de Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin’e ve İl Koordinatörü Mehlika Dicle’ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ajans çalışmaları ve destek araçları ile ilgili başlıklarında istişare edildiği ziyaret, dilek ve temenniler ile son buldu.