TOBB Kadın ve Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Üyeliği Seçimleri Odamızda Yapıldı…

19 Ekim 2023, 17:04

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda, girişimciliğin geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla Türkiye genelinde Odalar ve Borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten ve 81 ilde faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük girişimci ağı TOBB Kadın Girişimciler Kurulları ile TOBB Genç Girişimciler Kurulları’nda, İl İcra Kurulu Üyeliği seçimleri odamız konferans salonunda yapıldı.

Seçimlerde, odamızda oluşturulan TOBB Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulları asil ve yedek üyeleri belirlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB),  tarafından belirlenen seçim takvimi doğrultusunda gerçekleşen seçimlerde, İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu asil üyeliğine; Betül Kılınç, İl Genç Girişimciler İcra Kurulu asil üyeliklerine ise Ahmet Nurol Balcı, Furkan Ahmet Gezgin ve Serdar Ördekçi seçildi.