Turhal Kaymakamı Turan Soğukoluk Odamızı Ziyaret Etti…

17 Ekim 2023, 18:25

Geçtiğimiz günlerde Kırşehir Vali Yardımcılığı görevinden ilçemize atanan Kaymakam Turan Soğukoluk odamıza iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve Meclis Üyelerimiz tarafından karşılanan Kaymakam Turan Soğukoluk’a ziyarette, odamız tarafından yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler verildi.

Turhal Kaymakamı Turan Soğukoluk’da Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve Meclis Üyelerimiz nazik konukseverliklerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten odamıza gerçekleştirdikleri ziyaret anısına Kaymakam Turan Soğukoluk’a Atatürk rölyefi hediye etti.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyaret, dilek ve temenniler son buldu.