Odamızdan Turhal İnovasyon Okullarına Ziyaret…

17 Ekim 2023, 18:15

Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten beraberlerinde Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Turhal İnovasyon Okullarını ziyaret ettiler.

Burada Şirket Müdürü ve odamız Meclis Üyesi Mustafa Erçifci ile okul yönetimi tarafından karşılanan Meclis Başkanımız Osman Atılgan, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ile Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimize okul hakkında bilgiler verildi.

Ziyarette, özel eğitim kurumlarının yaşadığı sorunlarda ele alınırken, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, gerçekleştirilecekleri çalışmalar ile özel eğitim kurumlarının sorunlarının çözümü noktasında faaliyetler yürüteceklerini belirtti.

TOGG’a Öğrecilerden Yoğun İlgi

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, birde sürpriz yaparak okul ziyaretine odamız makam aracı yerli ve milli otomobil TOGG ile giderken, öğrenciler TOGG’u ilgi ile inceleyip, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler ve odamız personellerinden TOGG ile ilgili bilgiler aldılar.