TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, İlçemizde inşaatı devam eden ilkokulu ziyaret etti

06 Ekim 2023, 22:49

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, MEB ve TOBB arasında imzalanan Ulusal Eğitime Katkı Protokolü ile “154 İlçeye 154 Okul “ projesi kapsamında, odamızın talepleri ile girişimleri yapılan ve inşaatı devam eden 12 derslikli ilkokulu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.​ Burada Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ve yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, “Ülkemizin geleceğine yatırım yapıyoruz. 154 ilçemize 154 okul kampanyamız kapsamında Tokat Turhal’da yaptığımız ilkokulda incelemelerde bulunduk. TOBB olarak 307 eğitim tesisini çocuklarımıza armağan etmiş olacağız. Tüm çabamız ülkemiz ve çocuklarımız için” dedi.