Tokat Tarım Fuarı 11. Kez Kapılarını Ziyaretçilerine Açtı…




27 Eylül 2023, 14:03

26-30 Eylül tarihleri arasında Gülbahar Hatun Mahallesi'ndeki kapalı pazar yerinde Tokat Kapalı Pazarda açık kalacak olan Tokat Tarım, Hayvancılık, Gıda, Teknoloji ve Yöresel Ürünler Fuarı gerçekleştirilen açılış programı ile birlikte11’nci kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Açılış programına, Tokat Vali Vekili Osman Sarı, Ak Parti Tokat Milletvekilleri Mustafa Arslan, Cüneyt Aldemir, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat GOP Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Rasim KOÇYİĞİT Odamız Meclis Başkanı Osman Atılgan ile Oda/Borsa ve Birlik Başkanları katıldı.

Açılış programı sonrası Meclis Başkanımız Osman Atılgan, odamız üyesi Ferthatoğulları Otomotiv, Makine, Nakliye, Madencilik, Yemek, Hizmetleri San.Tic.Ltd.Şti. ile Kayseri Şeker ve birçok firmanın da katılımcı olarak bulunduğu fuar stantlarını gezerek, kendilerine hayırlı ve bol kazançlı bir fuar süreci geçirmeleri dileklerinde bulundu.  

20 ilden yaklaşık 150 firmanın katıldığı Tokat Tarım, Hayvancılık, Gıda, Teknoloji ve Yöresel Ürünler Fuarı 30 Eylül akşamına kadar açık kalacak.