MHP Turhal İlçe Teşkilatı Odamızı Ziyaret Etti…

22 Eylül 2023, 17:53

Milliyetçi Hareket Partisi Turhal İlçe Başkanı Şenol Ayten beraberinde, ilçe Yönetim Kurulu üyeleri birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Odamız Meclis Başkanı Osman Atılgan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizin de hazır bulunduğu ziyarette, Milliyetçi Hareket Partisi Turhal İlçe Başkanı Şenol Ayten, Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Meclis Başkanımız Osman Atılgan ile Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerimize çalışmalarında başarılar diledi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milliyetçi Hareket Partisi Turhal İlçe Başkanı Şenol Ayten ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

İlçemiz sanayici ve tüccarlarının sorunlarının da görüşüldüğü ziyaret dilek ve temenniler ile son buldu.