Üye Ziyaretlerimiz Devam Ediyor…




14 Temmuz 2023, 11:22

Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, beraberinde Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Misafir ve Meclis Üyelerimiz Akif Şimşek ve Orhan Altaş ile birlikte Pazar İlçemizdeki Üyelerimizi Ziyaret Etti.

Ziyaretlerde, üyelerimize hayırlı ve bol kazançlı günler dileyen Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz, üyelerimizin sorun ve sıkıntılarını da dinleyerek konukseverlikleri için kendilerine teşekkür ettiler.

Pazar ilçesi ziyaretleri kapsamında, S.S.Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Babur ve Pazar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akın’a da iade-i ziyarette bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz sektörlere dair istişarelerde bulundular.   

Pazar ziyaretleri kapsamında Yönetim Kurulu Başkanımız Erol Ayten, ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz son olarak 2019 yılında UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'ne Türkiye'den giren tek miras alanı olan ve her yıl yüz binlerce ziyaretçi ağırlayan Ballıca Mağarasını da ziyaret ederek işletmecisi odamız üyesi Necmettin Bahçeci’den bilgiler alarak istişarelerde bulundular.